Sales Support Professional

BRON: BEDRIJF
Vacatures die direct door een bedrijf bij Experteer geplaatst of door Experteer gerechercheerd werden.
Aanmelden en solliciteren
Sales Support Professional
Functie omschrijving
Als Sales Support Professional start je binnen één van onze sales teams binnen onze Consumenten Producten Divisie. In deze rol zal jij verantwoordelijk zijn voor:
De voorbereiding en organisatie van de administratieve follow-up en het drijven van de verkoop (sales targets, verkoopgebieden, informatiesystemen,
evenementen, etc.)
Het sales force informatiesysteem
Het verzamelen van de gegevens ingevoerd door de sales force
Het verzorgen voor de nodige follow-up en informatie voor de organisatie of zakelijke bijeenkomsten (regionaal, nationaal)
Het Voorzien van de sales force met de geschikte middelen en materialen om hun doelstellingen (verkooppunten, bijsluiters, enz.) te bereiken.
Zorg dragen voor budgettaire controle van het sales team en jij bent in deze rol het belangrijkste aanspreekpunt voor regionale en business managers voor de commerciële activiteiten in het veld.
Het proactief opzetten van projecten/processen die de bedrijfsvoering verbeteren en het omzetten van commerciële kansen – die jij hebt gespot – tot daadwerkelijk resultaat.
Profiel
Jij:
Hebt een HBO opleiding afgerond.
Hebt een passie voor Sales en een sterke affiniteit met de dynamiek van de FMCG
Beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt oog voor detail
Werkt gestructureerd en bent in staat om structuur in processen aan te brengen
Streeft altijd naar verbetering, efficiëntie en optimalisatie
Hebt ervaring met Excel (sterke affiniteit met cijfers)
Ben je communicatief sterk en werkt graag in teamverband
Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Verantwoordelijkheid vanaf je eerste dag!
Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. 
Jouw arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s, een gezond carrièreperspectief, een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling), korting op L’Oréal producten en bij strategische partners (zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom) en leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten en maandborrels.
Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je nauw gaat samenwerken met veel verschillende mensen uit diverse vakgebieden. Dit biedt jou de kans om jezelf als professional uit te dagen en jouw kennis te verbreden.
Nieuwsgierig?
Ben jij klaar voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden? 
Solliciteer dan snel!
Diversiteit in recruitment
Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:
“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant.“
(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)
Over L’Oréal – een dynamisch bedrijf met een uitdagende divisiestructuur
L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de beauty business en is een van de grootste FMCG bedrijven. In 2013 gebruikten al  1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 internationale (en talloze lokale) merken voldoen we aan de uiteenlopende behoeften van al onze consumenten.  
In onze Nederlandse vestiging, vlakbij Amsterdam, werken we met 430 mensen om onze nummer 1 positie op de beautymarkt te behouden en uit te bouwen. We bewegen ons in dynamische markten, waarbinnen het succes doorgaans afhankelijk is van de mate waarin je erin slaagt om met innovatieve producten in te spelen op de wensen van de consument. 
Om deze reden lanceren wij zelf ook maandelijks nieuwe, innovatieve producten binnen categorieën als skincare, haircare, coloration, make-up en fragrances. Onze sterke marketing campagnes, strategische relaties met onze retail partners en een betrouwbare distributie stellen ons in staat om jaarlijks meer dan 53 miljoen producten te verkopen in de Nederlandse markt.
Het succes van L’Oréal is het resultaat van een uniek merkenportfolio dat alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, haarkleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal:  
De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar bij de grootste drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops. Met deze retailers bouwen we strategische samenwerkingen die als doel hebben onze consumenten zo optimaal mogelijk te bedienden in hun continu veranderende behoeften. De Consumenten Producten Divisie kent talloze lanceringen per jaar en is daarmee het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt. 
L’Oréal Luxe biedt een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter, voor mannen en vrouwen over de hele wereld. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Vanuit een selectief distributiekanaal wordt altijd een excellente service geboden die samen met onze exclusieve en kwalitatief hoogwaardige producten tegemoet komt aan de diversiteit aan wensen van onze consumenten.
De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertise van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te bieden aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan elke salon een fantastische ervaring.
De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid. Hierbij richten wij ons op mensen met een gevoelige of intolerante huid. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorgkanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid klinieken en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s werelds nummer één positie in dermocosmetica.
Deze divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.