HR Manager

 • Uitdagende functie in een groeiende, internationale organisatie
 • HR Manager binnen een Food en Non Food organisatie

Bedrijfsprofiel

Heuschen & Schrouff Oriental Food, met het hoofdkantoor in Landgraaf (Nederland), is dé marktleidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten. De gangen in Landgraaf bruisen dan ook van energie, ideeën en vreemde talen. Wij zijn de Europese vertegenwoordiger van meer dan 50 Aziatische topmerken waaronder bekende merken als YumYum en Flying Goose en ontwikkelen we eigen merkconcepten. Ons afzetgebied omvat als kern Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en daarnaast de overige EU-landen.
Met ruim 300 collega's en 50 eigen gekoelde vrachtwagens bedienen wij onze klanten, die variëren van duizenden toko's en supermarkten tot de bekende internationale supermarktketens.
Werken bij Heuschen & Schrouff betekent dus werken bij een onderneming die nooit stil staat, ambitieus is, met beide benen op de grond staat en een passie uitstraalt voor Aziatische voedselproducten.
De organisatie kent een relatief platte organisatiestructuur. Elke werknemer van Heuschen & Schrouff moet zich aan bepaalde fundamentele principes houden. Eerlijkheid, integriteit en openheid moeten voorop staan bij al onze activiteiten. Het collectieve doel is om met z'n allen een optimaal resultaat te behalen, waarin veel waarde gehecht wordt aan ondernemerschap, creativiteit, eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Functiebeschrijving

Als HR Manager ondersteun je het management team en adviseer je op het gebied van personele en organisatorische vraagstukken. Sterker nog-je toont je eigenaar van alle aspecten die te maken hebben met organisatie en bezetting.
Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van internationaal high level recruitment, het onboardingprogramma, employer branding en het ontwikkelen van een bijpassende wervingsstrategie.
Je neemt de lead in de ontwikkeling en voering van het compensation & benefits beleid.
Tevens gebruik je je expertise voor onderwerpen als performance management en talent ontwikkeling in samenwerking met het management team.
Dit resulteert in een betrouwbare personeelsbezetting voor het Heuschen Schrouff van de toekomst. Op die manier lever je een belangrijke bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.
Binnen jouw internationale scope ben je functioneel en hiërarchisch leidinggevende van 3 fte (payroll en HR medewerkers).
Tot slot breng je vooruitstrevende ideeën over het HR beleid in, en vertaal je deze naar nieuwe concepten en aanpakken. Daarbij hoort ook de verantwoordelijkheid voor de implementatie van dit HR beleid in samenwerking met MT en directieleden.
Taken en verantwoordelijkheden:
 • Aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden over HR gerelateerde zaken;
 • Eindverantwoordelijk voor de werving& selectie van personeel op het hoofdkantoor in Landgraaf maar ook daarbuiten;
 • Ontwikkeling van de HR agenda op tactisch en strategisch niveau;
 • Eindverantwoordelijk bij het inrichten en uitrollen van diverse HR projecten. Onder andere Recruitment, Compensation & Benefits, Talent Management, Performance Management en Retentiebeleid;
 • Je bent een stevige HR professional en tevens een kundige gesprekspartner voor de business;
 • Lid van het Management Team en rapporteert aan de directie.

Kandidaat

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding de richting van HR;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-professional bij voorkeur in een soortgelijke omgeving;
 • Je woont op dagelijkse reisafstand van ons hoofdkantoor in Landgraaf;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van Recruitment, Performance management en Talent Management;
 • Je deelt je reeds opgedane kennis en ervaring met ons om de organisatie verder te ontwikkelen;
 • Je bent ondernemend, hands-on, daadkrachtig en flexibel;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits.

Compensatiepakket

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime HR MT functie in een internationale foodomgeving. Tevens bieden je we een mooi salaris en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.
Deze werving staat exclusief uit bij Michael Page. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Renske Lavrijssen via
BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.