• Professionele kandidatenpool

  "Door senior-level professionals via Experteer te identificeren, heeft Deloitte Recruiting Services de kandidatenpool voor een hoogwaardige selectieprocedure de afgelopen jaren constant kunnen uitbreiden."

  Civ.Ek. Margareta Holz, Partner, Deloitte Consulting GmbH

 • Perfect service en effectieve recruitment oplossingen

  "Bij een eerste test in 2011 heeft Experteer ons al als aanbieder van recruitment oplossingen overtuigd. Ons recruiting team gebruikt zowel de vacatures als ook de kandidaten database van Experteer. Wij zien vooral veel potentieel in de directe benadering van professionals en executives."

  Yvonne Nobach, Local Procurement Manager Technology Services DACH, Capgemini Deutschland Holding GmbH

 • Waardevolle partner en up-to-date database

  "Met de makkelijk te gebruiken toepassingen en actuele database heeft Experteer - meerdere malen - bewezen een waardevolle werving & selectie partner voor ons te zijn. Experteer biedt kandidaten van hoge kwaliteit en stelt ons in staat om te leveren aan onze business partners."

  Nick van der Dussen, Commercieel Manager. Undutchables

 • Waardevolle partner en up-to-date database

  "Experteer stelt ons in staat om te communiceren met senior-level kandidaten op de Europese arbeidsmarkt. Met hun persoonlijke aanpak hebben de Business Partner Managers van Experteer ons geholpen om ons niche-merk in corporate finance & risk management bekend te maken bij de doelgroep. Het is een plezierige samenwerking."

  Pieter de Kiewit, eigenaar. De Kiewit treasurer search

 • High-quality profiles

  "Experteer is the perfect partner for us to find the ideal candidates for our clients. With excellent profiles from highly qualified professionals, we can definitely say that it fulfills our needs on modern recruiting."

  Kevin Laier, Head of Recruitment Management

Succesverhalen

Asesores y Gestores

Asesores y Gestores

Asesores y Gestores is een Spaans werving- en selectiebureau dat zich richt op het topmanagement, gekwalificeerde technici en andere functies in middenmanagement binnen de industriële- energie-sector. Het bedrijf heeft vele jaren ervaring en heeft in die tijd vele profielen geïdentificeerd en gerecruteerd, waarbij zij een hoge tevredenheid heeft weten te bereiken onder haar klanten en werkzoekende kandidaten.

Naar praktijkervaringen

Erento

Erento

"Op dit moment is gekwalificeerd personeel dun gezaaid en lastig te vinden", zo omschrijft Oliver Weyergraf de situatie op de arbeidsmarkt. De voorzitter van de Raad van Bestuur van Erento GmbH zocht begin 2011 een "Directeur Sales & Service". Zijn taak: De uitbreiding van het klantenbestand en het afzetgebied van de online-marktplaats, waar consumenten werkelijk alles kunnen huren wat hun hart begeert, van auto's tot steigers, van statafels tot vakantiehuisjes en van een riksja tot een Wii. Als jaarsalaris gold een "hoog vijfcijferig bedrag", de standplaats was het hoofdkantoor in Berlijn.

Naar praktijkervaringen

mas management assets services

MAS Management Assests Services

Zwitserland: een paradijs voor iedereen die bergen en meren, chocolade en kaas, luxe precisiehorloges of gewoon een zekere arbeidsplaats weet te waarderen. „Zwitserland is en blijft voor leidinggevenden en specialisten een prima arbeidsmarkt“, zo beschrijft Reto Bleisch, oprichter en partner van MAS Management Assets Services AG, de situatie in het Alpenland.

Naar praktijkervaringen

Undutchables

Undutchables

Het Rotterdamse kantoor van Undutchables is mooi gelegen in de oude haven en focust sinds 2005 op executive search voor native-speaker functies van uiteenlopende klanten in diverse talen. Nick van der Dussen, de commercieel manager, maakt sinds 2009 gebruik van de kandidaten database van Experteer.

Naar praktijkervaringen

Proarcai

Proarcai

Proarcai Management Consulting biedt haar diensten aan op het gebied van Business Consultancy en Human Resources. Vanuit haar kantoren in Madrid en Barcelona, waarbij de nadruk ligt op de personen en het geven van een voorkeursbehandeling aan de klant, richt zij zich op de werving en selectie voor het midden- en topmanagement. De filosofie van Proarcai Management Consulting is op de eerste plaats het begrijpen van het businessmodel van haar klanten, om een passende oplossing te kunnen bieden die aansluit op hun eisen. Dit is de hoeksteen van Proarcai: het zoeken en identificeren van talent.

Naar praktijkervaringen

HJH Personalberatung

HJH Personalberatung

Wij streven ernaar om doelgericht, snel, precies en met de nodige discretie de betreffende vacature in te vullen", zo beschrijft directeur en eigenaar Horst-Jürgen Hötzel de filosofie van zijn onderneming.

Naar praktijkervaringen