Onze partners

Samen meer bereiken

Partnernetwerk

Wij bieden profiel-exportmogelijkheden voor recruiters zodat ze een effectiever kandidaten management kunnen voeren met hun interne software oplossingen. Daardoor kunnen onze kandidaten nog beter gevonden worden en voor passende posities benaderd worden.

Recruiting Services

Wij combineren onze competenties met die van ervaren specialisten om de identificatie, de respons en het management van geschikte senior professionals en executives nog efficiënter te maken. Bovendien breiden we ons portfolio voortdurend uit met innovatieve nieuwe producten.

Content

Ons doel is om kandidaten en recruiters in een voortdurend veranderende omgeving richting te bieden. Samen met externe deskundigen houden we actuele thema's en ontwikkelingen in de gaten en geven recruiters alle informatie die ze nodig hebben voor het succesvol benaderen en werven van senior professionals en executives. We ondersteunen onze kandidaten door middel van tips rondom het thema 'loopbaan' om hun volgende carrièrestap te maken.

Marketing

We werken samen met bekende mediapartners op het gebied van recruiting om het bereik en de zichtbaarheid van onze vacatures te vergroten en bovendien ons eigen merk verder te versterken.

Carrière Services

Om onze kandidaten bij hun volgende carrièrestap te ondersteunen, hebben we partnerships met vooraanstaande carrièreadviseurs en -diensten afgesloten. In het kader van deze samenwerking helpen wij onze kandidaten niet alleen om zichzelf zo goed mogelijk op de arbeidsmarkt te positioneren, maar we bieden ook speciale carrièreaanbiedingen voor senior professionals en executives.