Volg ons op:

Persberichten 2010 - 2011

Carrièredienst groeit: Experteer breidt het sales team uit met ervaren vakmensen

18.11.2011 - Experteer ( www.experteer.nl ), de partner voor de professionele recruiting van senior-level talent, versterkt haar sales team. Na de toevoeging van een lokaal sales team in Zwitserland in juli 2011, versterkt Experteer nu ook het Business-Partner Management in Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland. De tien nieuwe collega´s vormen een extra ondersteuning voor corporate recruiters, headhunters, en executive search bureaus bij het succesvol invullen van de vacatures. Op deze manier biedt Experteer op maat gemaakte recruiting-solutions voor de senior-level banenmarkt.

Unieke selectiemogelijkheden voor executive recruiters door integratie Experteer en Broadbean technologie

22.09.2011 - Experteer ( www.experteer.nl ), is geïntegreerd met de Broadbean technologie. Op deze manier biedt Experteer een passende oplossing voor het zoeken en vinden van hoog-gekwalificeerde kandidaten. Door de integratie met het Broadbean platform zijn headhunters en HR-managers nu in de mogelijkheid om - via Experteer´s Premium Solution of Professional Solution - hun zoekresultaten uit te breiden naar 2,8 miljoen Europese professionals uit het topsegment.

Niet zonder mijn telefoon! Senior professionals in Europa nemen hun werk vaak mee op vakantie

09.08.2011 - Senior professionals nemen hun werk vaak mee op vakantie. Dit blijkt uit een actueel onderzoek* uitgevoerd door de carrièredienst Experteer ( www.experteer.nl ). Het grootste deel van de deelnemers neemt een laptop, Smartphone of mobiele telefoon altijd mee in hun bagage. Hoeveel er gewerkt wordt op vakantie, is verschillend in de Europese landen. 58,5 procent van de Fransen, Spanjaarden, Italianen en Engelsen lezen ten minste om de dag hun werk e-mails, Duitsers en Zwitsers hebben hier een andere mening over en beantwoorden deze vraag met “alleen als het urgent is”.

Experteer bestaat 5 jaar: Meest succesvolle carrièredienst van Europa groeit ook in Nederland

06.06.2011 - In slechts vijf jaar tijd heeft Experteer zich ontwikkeld tot een online platform exclusief voor senior professionals en managers.
De carrièredienst Experteer ( www.experteer.nl ) is een online platform voor senior professionals met een jaarsalaris vanaf € 60K.

Buitenland niet aantrekkelijk voor Nederlandse Senior Professionals

16.05.2011 - Werken in het buitenland blijkt niet aantrekkelijk voor Nederlandse Senior Professionals. Alleen maar ruim drie procent kunnen zich voorstellen naar het buitenland te gaan voor hun werk. Dit stelde de online carrière service Experteer (www.experteer.nl) vast na onderzoek van de carrièredoelen van haar leden.

Senior professionals dromen van retail of publieke sector

28.03.2011 - Senior professionals willen het liefst werken in retail of voor de overheid. Daarnaast zijn ook financiële dienstverlening, consulting en de productie van consumentengoederen aantrekkelijk voor werknemers binnen het hogere segment van de arbeidsmarkt. Dit stelde de online carrière service Experteer (https://www.experteer.nl) vast na onderzoek van de carrièredoelen van haar leden.

Internationale carrières – ‘Brain Drain’ of ‘Brain Gain’ voor Nederland?

17.11.2010 - Emigreren voor betere carrièrevooruitzichten:
Bijna 20% van de professionals en executives die van baan veranderden in 2008-2009 emigreerden naar het buitenland. Dit getal is beduidend gezien de toegenomen onzekerheid op de arbeidsmarkt omwille van de economische crisis. Dit zijn de resultaten van een internationale studie uitgevoerd door de vooraanstaande carrière service Experteer (www.experteer.nl) in samenwerking met het Britse onderzoeksinstituut OMIS Research, waarbij het migratiepatroon van 20.800 professionals gedurende een jaar anoniem werd geëvalueerd.

Carrière-wereldkampioen 2010: Nederlandse offensieve aanpak loont

22.06.2010 - "De juiste man op de juiste plaats!" Deze wijsheid heeft de carrière service Experteer ( www.experteer.nl ) zich ter harte genomen. De carrière service voor senior professionals ging naar aanleiding van het WK in Zuid-Afrika op zoek naar de carrière-wereldkampioen van 2010. De resultaten: Nederland leidt samen met Duitsland betreffende offensief carrière-management. Spanjaarden daarentegen vertrouwen erop benaderd te worden door headhunters, terwijl Nederlands veelvuldig het heft in eigen hand nemen en op basis van hun internet affiniteit vaak gebruikmaken van online diensten.

Experteer - Nu ook in Nederland

21.04.2010 - Met duizenden vacatures tussen de €60.000 en €300.000 en meer dan 6.000 gescreende headhunters die op zoek zijn naar geschikte kandidaten, is Experteer dé carrière service exclusief voor senior specialisten en managers in Europa.
De lancering van experteer.nl betekent een uitbreiding van de succesvolle carrière service naar Nederland, teneinde te voldoen aan de wensen van hooggekwalificeerde professionals aldaar. Momenteel zijn de meeste Nederlandse vacaturesites generalisten die zich concentreren op de abeidsmarkt, maar geen specifieke niche bedienen.

Forse groei in manager banen in 2011

24.01.2010 - Goede vooruitzichten voor professionals en managers in Nederland. In het licht van de sterke conjunctuur kijken werknemers opnieuw met vertrouwen naar de toekomst. Ook het hogere segment van de arbeidsmarkt is weer opgeveerd en profiteert van de economische groei in Nederland.

Experteer maakt gebruik van cookies. Informatie over gegevensbescherming Akkoord