Uw voordelen

Experteer is dé professionele Premium carrièreservice in Nederland en de rest van Europa. Krijg toegang tot de exclusieve arbeidsmarkt voor hooggekwalificeerde senior executives.

Nu kosteloos proberen

Unieke Premium zoekservice voor leidinggevenden

Zoekresultaten die bij uw profiel passen

Profiteer van onze unieke vacaturezoekservice en ontvang carrièrevoorstellen die op uw profiel zijn toegesneden. Maak ook gebuik van onze gespecialiseerde zoekfilters om efficiënt en doeltreffend naar posities vanaf € 60.000 te zoeken.

Meer weten


Abonnement en voordelen

Alle functies in één oogopslag

Experteer is met zijn exclusieve arbeidsmarkt en discrete recruiter netwerk dé Premium carrière service in Nederland en de rest van Europa. Kies het passende abonnement voor uw volgende carrièrestap.

Meer weten


Vacatures voor professionals en executives

Felbegeerde top posities voor leidinggevenden

Experteer biedt u volledig toegang tot leidinggevende posities die wij uit verschillende bronnen voor u geselecteerd hebben. € 60.000 en wij bieden u exclusief toegang tot de verborgen headhunter banenmarkt.

Meer weten


Krijg toegang tot een vertrouwelijk headhunter netwerk

Zorg ervoor dat u gevonden kunt worden!

Wij bieden u de mogelijkheid om uw expertises aan hoogwaardige headhunters en recruiters te presenteren, die bij Experteer naar topkandidaten zoeken. Profiteer van onze driscretie en beslis zelf hoe en voor wie uw carrièreprofiel weergegeven wordt.

Meer weten


Experteer salarisbenchmarks vanaf € 60.000

Exclusief voor executives

Vind uitsluitend vooraf geselecteerde topposities met een jaarsalaris vanaf € 60.000, vele zelfs vanaf € 100.000. Gebruik daarbij onze doelgerichte zoekfuncties voor uw volgende carrièrestap – u verdient méér.

Meer weten


Tevreden Experteer klanten

Deze evaringen met Experteer spreken voor zich.

Experteer maakte het reeds voor tienduizenden topkandidaten mogelijk om succesvol van baan te veranderen. Hier delen enkele van onze kandidaten hun ervaringen met u en vertellen hun persoonlijke, succesvolle Experteer verhaal.

Meer weten


Duizenden headhunters en recruiters vertrouwen op Experteer

Testimonials van recruiters.

Veel headhunters en recruiters maken gebruik van Experteer om topkandidaten gericht te benaderen. Lees hier de ervaringen van headhunters.

Meer weten