Individuele vacature aanbevelingen

Vacatures op maat voor uw carrière.

Om het zoeken naar vacatures makkelijker voor u te maken,krijgt u van Experteer op basis van uw profiel passende vacatures aangeboden.De Matching Technologie houdt daarbij rekening met de door u ingevoerde gegevens en stuurt u via de Job Newsletter en via de Service zelf passende posities.

Met behulp van een wiskundig matching-algoritme vergelijkt Experteer voortdurend de kwalificaties in uw kandidatenprofiel met de meer dan 1.000.000 vacatures in de service, waardoor u vacatures op maat kunt vinden zonder zelf te moeten zoeken.

Profiteer van de volgende carrière-voordelen:

  • Voeg aan uw profiel uw gewenste, volgende carrièrestap toe. Zo ontvangt u vacatures die nog beter aansluiten bij uw carrièrewensen en kunt u tegelijkertijd aan recruiters aangeven hoe uw nieuwe functie er uit zou moeten zien.
  • Experteer vergelijkt het vacatureaanbod met uw gewenste carrièrestappen en met uw profiel en stelt u tevens passende vacatures voor, gebaseerd op uw gegevens en kwalificaties.
  • Recruiters kunnen u zo gemakkelijker als passende kandidaat indentificeren en u via een persoonlijke contactaanvraag benaderen.
Nu kosteloos proberen