Mijn Experteer ervaring

Stefan Sasse, Head of Technology - Electronics

Wie is het niet zo vergaan? Men is ontevreden omdat een promotie uitblijft, de nieuwe baas er andere ideeën op nahoudt, er eens afwisseling nodig is of omdat het tijd is voor een volgende carrièrestap.

Wat te doen als je je volgende carrièrestap niet meer langer wilt uitstellen? Iedere zaterdag naar de kiosk rennen een een stapel kranten kopen in de hoop dat er passende vacatures in staan? Op het internet alle banensites doorkijken?

Dat heb ik ook allemaal geprobeerd. Ik ben achter mijn bureau gaan zitten en heb sollicitaties verstuurd via de gangbare portalen. Toen kwam de desillusie: veel van de door mij geselecteerde vacatures waren niet meer beschikbaar, nadat ik ze had opgezocht op de betreffende homepages bleken enkele vacatures er al zo lang op te staan dat een sollicitatie zinloos was.

Ik had eens gelezen dat Experteer exclusieve, goed betaalde banen en contacten met headhunters en recruiters aanbiedt. Daarom heb ik me toen bij Exprteer aangemeld.

Ik kon de zoekopdrachten perfect op mijn criteria en bekwaamheden aanpassen. Ik kon vacatures selecteren die ook werkelijk actueel waren en ik kon het door mij gewenste salaris aangeven. Beide zijn essentiële voordelen die Experteer voor mij had.

Zeer positief vond ik het feit dat vacatures niet steeds weer als 'nieuw' aangegeven werden, maar ook werkelijk actueel waren. Bovendien is het noemenswaardig dat de zoekcriteria zeer nauwkeurig aan te geven zijn en dat headhunters op eigen initiatief contact opnemen.

Het einde van het lied: met weinig kosten en een zeer professionele service heb ik in korte tijd mijn 'droombaan' gevonden.

Experteer is zeer zeker aan te bevelen!

Indien u ons ook uw persoonlijke Experteer succesverhaal wilt vertellen, stuur uw bericht dan eenvoudig naar:

Nu kosteloos testen