Mijn Experteer ervaring

René Quantscher, Productiemanager - Chemie en aardolieproducten

Mijn ervaring met Experteer was werkelijk uitstekend. Ik kende het portaal al geruime tijd en gebruikte tot dan toe alleen het Basic account.

Toch wilde ik mij professioneel verder ontwikkelen en een nieuwe uitdaging aangaan - daarom heb ik een Premium abonnement genomen, dat voor mij zeker zijn vruchten heeft afgeworpen.

Met de zoekfunctie heb ik doelgericht naar vacatures in Zwitserland gezocht. Ik werkte al gedurende enige tijd in Vorarlberg, Oostenrijk, daarom was de stap over de grens niet meer al te groot. Ik solliciteerde eind augustus 2014, enkele dagen daarna volgde een gesprek per Skype met de headhunter en een week later zat ik al aan het bureau met HR van het betreffende bedrijf in Bern. Nog een week later kreeg ik een rondleiding door het bedrijf en maakte ik kennis met de bedrijfsleiding, leidinggevenden en toekomstige collega's. Ik begon, met inachtneming van de opzegtermijn bij mijn toenmalige werkgever, in november 2014.

Op dit moment zou ik mij het wisselen naar een andere baan precies zo voorstellen. Snel, doelgericht zoeken, goede filtercriteria en spoedig een nieuwe baan. Ik kan dit portaal dus alleen maar aanraden en wens u veel succes.

Indien u ons ook uw persoonlijke Experteer succesverhaal wilt vertellen, stuur uw bericht dan eenvoudig naar:

Nu kosteloos testen