De ervaringen van onze kandidaten spreken voor zich!

Experteer maakte het met meer dan 1.000.000 exclusieve vacatures en 10.000 headhunters voor tienduizenden topkandidaten al mogelijk om succesvol van baan te veranderen.

Nu kosteloos testen

Tina Lütke-Eversloh

Ik was positief verrast door de talrijke passende vacatures die ik bij Experteer gevonden heb - en die mij anders mogelijkerwijs ontgaan zouden zijn. Ik heb niet alleen mijn eigen recruiter netwerk op kunnen bouwen, maar ook snel en ongecompliceerd meerdere solllicitatiegesprekken gevoerd, voordat ik mijn huidige baan geaccepteerd heb.

Senior Process Manager - Biotechnologie Verder lezen


Frank Metz

Het beste aan Experteer vond ik de zoekfunctie. Daarmee kon ik eenvoudig en snel vacatures selecteren die met mijn profiel overeenstemden.

Manager E-commerce - Fashion & Advies Verder lezen


Josef Tufan

Als jonge afgestudeerde met zeer veel werkervaring, zocht ik een baan waarbij het salaris niet gebaseerd was op mijn leeftijd, maar op mijn capaciteiten. Via een headhunter bij Experteer vond ik een bedrijf dat bij mij paste. Tegenwoordig adviseer ik een wereldconcern op het gebied van IT-architectuur. Ik heb Experteer al regelmatig aanbevolen en ben zeer tevreden over de geleverde service. Ik zou altijd weer gebruik maken van Experteer.

Senior IT Consultant - Informationstechnologie Verder lezen


Marcel Flattich

Door mijn proactieve zoeken en het voortdurende contact met headhunters via experteer kon ik mij in mijn loopbaan verder ontwikkelen en vond ik een baan die precies bij mij past. Het beste bevalt mij aan Experteer dat je ongecompliceerd kan solliciteren - meestal worden alleen een CV en getuigschriften gevraagd. Ik zou Experteer absoluut willen aanbevelen.

Sales Engineer - Elektrotechniek en Mechaniek Verder lezen


René Quantscher

Mijn ervaring met Experteer was werkelijk ongekend. In het begin gebruikte ik alleen een Basic account. Toen ik mij professioneel verder wilde ontwikkelen, investeerde ik in een Premium abonnement, dat zijn geld voor mij zeker heeft opgebracht. Na de eerste sollicitatie volgden de kennismakingsgesprekken - zowel met de headhunter als ook met de managers van mijn huidige werkgever - en voor ik het wist had ik een nieuwe baan.

Productiemanager - Chemie en aardolieproducten Verder lezen


Jochen S.

Een kennis heeft mij Experteer aangeraden. Op basis van zijn positieve ervaringen heb ik mij direct in het platform verdiept en een abonnement afgesloten. Al snel had ik het gevoel dat ik via Experteer mijn doel zou bereiken. Enkele tools, zoals bijvoorbeeld de recruiter benchmark, hielpen mij enorm bij het zoeken en filteren van de vacatures. Bovendien werd ik ook door enkele headhunters en recruiters benaderd, die mijn profiel hadden gevonden. Mijn huidige baan heb ik aan Experteer te danken.

Business Development Manager - Houtverwerkende industrie Verder lezen


Hartmut Schaper

Experteer is voor mij in Duitsland het beste carrièrenetwerk voor managers. Zowel met de service zelf als ook met de vacaturedatabase, heb ik zeer goede ervaringen. Ik adviseer mijn vrienden ook het vacatureoverzicht op Experteer te bekijken en concreet naar nieuwe carrièrekansen te zoeken.

Bestuur - Overheid Verder lezen


Constantinos T.

Ik werd via Experteer door headhunters benaderd die vakkennis over mijn branche hadden. Ze konden mijn profiel zeer goed beoordelen en stelden mij posities voor die precies aan mijn verwachtingen voldeden. Ook bij de sollicitatiegesprekken hebben zij mij professioneel ondersteund. Ik zou Experteer zeker aanbevelen.

Projectingenieur in de Bouwbranche Verder lezen


Mark Bergenthum

Vergeleken met grote business netwerken, waarbij headhunters soms zeer onprofessioneel op mij overkwamen, waren mijn ervaringen met headhunters bij Experteer overwegend positief. Ik werd serieus en competent tot aan het ondertekenen van het arbeidscontract begeleid. Ik heb dankzij Experteer een nieuwe, spannende uitdaging gevonden en deze service al aan meerdere vrienden en bekenden aanbevolen. Tot nu toe zijn allen zeer tevreden.

Manager in de bouw Verder lezen


Stefan Sasse

Op zoek naar een volgende carrièrestap, heb ik alles uitgeprobeerd; van de gangbare banenportalen tot het zoeken op homepages van voor mij interessante bedrijven, maar zonder resultaat. Ik kwam erachter dat veel vacatures helemaal niet meer beschikbaar waren. Bij Experteer daarentegen zijn alle actuele posities ook werkelijk actueel. Bovendien zorgen de speciale zoekfilters voor een zeer nauwkeurige selectie die op persoonlijke wensen en ervaringen is toegesneden. Een ander voordeel: headhunters nemen bij Experteer ook zelf initiatief om met kandidaten in contact te komen.

Head of Technology - Electronics Verder lezen


Per Protoschill

In principe was ik niet op zoek naar een baan. Ik wilde met mijn Experteer profiel graag op de hoogte blijven en mijn marktwaarde testen. Toen echter een recruiter mij een baan aanbood, realiseerde ik mij dat ik de juiste baan gevonden had. Nu heb ik een takenpakket dat precies bij mij past en ik ben heel blij met mijn beslissing.

Head of Sales Support Bedrijfspensioenen - Verzekeringen Verder lezen