Experteer ervaring:
Wat zeggen headhunters over Experteer?

Meer dan 10.000 headhunters zoeken met Experteer naar hoog kwalificeerde senior professionals. Hoogstaande executive search bureaus zoals Signium International, Russell Reynolds Associates, HEADSAHEAD en MPC gebruiken onze diensten.

Meld U hier kosteloos aan

Dr. Rolf Dahlems

Senior Partner Signium International Düsseldorf, Signium International

Experteer richt zich consequent op senior professionals en hooggekwalificeerde specialisten. Daarom is Experteer voor ons een onmisbare bouwsteen in onze zoekstrategieёn, vooral op het hoogste niveau.

Signium International

Ralf Kreutzberg

Managing Partner, HEADSAHEAD

Gedetailleerde profielen van Experteer-abonnees bieden ons de kans doelgericht naar expertise en werkervaring te zoeken en aantrekkelijke kandidaten direct te contacteren.

HEADSAHEAD

Thorsten Ebertshäuser

Lid van de bedrijfsleiding, EUROSEARCH

Experteer is betrouwbaar en ondersteunt onze dagelijkse zoektocht naar gekwalificeerde en overtuigende kandidaten voor onze klanten. De voordelen van de filterfuncties en de steeds bredere acceptatie onder senior professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, leiden ertoe dat wij Experteer inmiddels voor een van de belangrijkste carrière platformen houden.

ECI Group

Dr. Heinz Schannath

Managing Partner, Dr. Schannath Executive Search

Experteer is een essentieel deel van onze Direct Search procedure. Comfortabele zoekfuncties vereenvoudigen de snelle en doelgerichte toegang tot hooggekwalificeerde kandidaten. Ook de mogelijkheid vacatures direct te kunnen plaatsen heeft ons al tal van interessante kandidaten opgeleverd.

Dr. Schannath Executive Search

Renate Ibelgaufts

Managing partner, Dr. Heimeier und Partner

Met Experteer hebben we eindelijk een platform dat ons met de werving van kandidaten voor hogere managementfuncties en specialisten ondersteunt. De actualiteit van de cv´s, de probleemloze communicatie en de nauwkeurigheid getuigen van de kwaliteit van de kandidaten.

Dr. Heimeier und Partner

Matthias Oberholzer

Executive Director, Russell Reynolds Associates

Experteer helpt me bij het identificeren van kandidaten die na het eerste contact ook daadwerkelijk ter beschikking staan. Vooral het snelle antwoord van kandidaten met een professionele en complete cv heeft me aangenaam verrast.

Russell Reynolds Associates