Algemeen Directeur

  • Dry Hire Europe B.V., Almere-Buiten, Flevoland - Nederland

  • salaris vertrouwelijk

Vacature geplaatst op:
vertrouwelijk
BRON: BEDRIJF
Vacatures die direct door een bedrijf bij Experteer geplaatst of door Experteer gerechercheerd werden.
Aanmelden en solliciteren Direct op deze vacature solliciteren

Gewenste expertise:

Proces verbetering
efficiency improvement
Lean thinking
empatisch
 

Dry Hire Europe B.V. is de holding van een tweetal succesvolle ICT-verhuurbedrijven die haar klanten voor korte- of lange termijn voorzien van huur van IT- en communicatie hardware. Dry Hire Europe B.V. levert producten, mensen, kennis en service en biedt te allen tijde een 100% tevredenheidsgarantie voor haar brede en duurzame klantenbestand. Passie, service en ondernemerschap zijn kenmerkend voor de organisatiecultuur van Dry Hire.

De directeur-grootaandeelhouder is voornemens om op termijn afstand te nemen van de dagelijkse besturing van de onderneming en zich als gedelegeerd commissaris te richten op de langetermijnstrategie en het investeringsbeleid. Daarbij biedt hij de mogelijkheid aan zijn opvolger om aandelen te verwerven, teneinde diens hoge betrokkenheid en commitment te realiseren.

Derhalve komt de uitdagende rol vacant van:

Ondernemende Algemeen Directeur
Fulltime

Functie
In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de organisatie en het handhaven van het heersende high performance beleid en sociale karakter. De organisatie kent een cultuur waarin medewerkers zelf verantwoordelijk zijn voor hun functioneren, handelend vanuit hun persoonlijke competenties. Als sleutelfunctionaris binnen deze organisatie ben je een proactieve, doortastende en krachtige leider die belast is met de dagelijkse besturing van het bedrijf. Je geeft gestalte aan de groeiambitie van Dry Hire Europe B.V. in België en Duitsland en overziet het beleid op een drietal bestaande vestigingen in Nederland en België. Je realiseert een efficiencyslag over de gehele linie van de bedrijfsvoering in nauwe samenspraak met de vestigingsmanagers. Door jouw toedoen verandert de salesforce van reactief naar proactief. Hierbij draag je zorg voor een optimale samenwerking met de afdelingen operatie, inkoop en logistiek.

Van de algemeen directeur wordt een hoge mate van zelfstandigheid en vrij denken verwacht, binnen gestelde (strategische) kaders. De algemeen directeur rapporteert aan de commissaris.

De gewenste persoonskenmerken voor deze bestuurder betreffen: authentiek met sterke commerciële, organisatorische en empathische kwaliteiten. Omgevingsbewust, betrokken en beschikbaar voor collega’s. Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, gecombineerd met een hoge mate van stijlflexibiliteit. Als algemeen directeur ben je doel gefocust, heb je een sterke voorwaartse energie, een goede fatsoensnorm en ben je in staat om snel te analyseren, schakelen en anticiperen.

Functie-eisen

  • Hbo- of wo-werk- en -denkniveau (bijv. bedrijfskunde) en minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie met aantoonbaar succesvol resultaat.
  • Ondernemend.
  • Een energieke onafhankelijke (om)denker.
  • Bestuurlijk cijfermatig denkniveau.
  • Organisatorisch sterk, ervaring met het efficiënter maken van processen (Lean).
  • Affiniteit met technologie, vanuit een snelgroeiende internationale omgeving.
  • Mensgericht.


Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een dynamisch, sterk bedrijf. Je treft een team aan met een hoge betrokkenheid bij de organisatie en de te leveren dienstverlening. Dry Hire biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Het heeft de voorkeur dat de algemeen directeur op redelijke termijn met een minderheidsbelang zal participeren op aandeelhoudersniveau.

Interesse?
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Interim & Recruitment. Jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kun je ons toesturen via het online sollicitatieformulier t.a.v. mevrouw M. (Machteld) Hoogenboom, vacaturenummer 267. Wij behandelen jouw sollicitatie uiteraard vertrouwelijk. Een psychologisch onderzoek/assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M. (Machteld) Hoogenboom, via telefoonnummer 030-284 9960.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.