(Commercial) Director

  • ENTER via Mercuri Urval, Eindhoven, Noord-Brabant - Nederland

  • salaris vertrouwelijk

Vacature geplaatst op:
vertrouwelijk
BRON: BEDRIJF
Vacatures die direct door een bedrijf bij Experteer geplaatst of door Experteer gerechercheerd werden.
Aanmelden en solliciteren Direct op deze vacature solliciteren

Gewenste expertise:

HBO of WO opleiding
bij voorkeur met een technische achtergrond
bijv. informatica
mechanica
elektronica
natuurkunde of technische bedrijfskunde

ondernemen| ambitieuze groeistrategie | breed High Tech portfolio 

In deze nieuwe positie bent u, samen met de collega Operational Directeur, integraal verantwoordelijk voor gezonde groei, branding en de continuïteit van het bedrijf. U stelt business development en accountplannen op voor de diverse vakgebieden en klanten. Als commercieel boegbeeld en netwerker legt u gemakkelijk klantrelaties op het hoogste hiërarchische niveau in de hightech industrie. U leidt ook zelf een eigen Business Unit, mobiliseert en faciliteert de ontwikkeling van engineers op HBO, WO en PhD niveau. Als volwaardig directielid optimaliseert u de solide financiële en organisatorische basis voor verdere groei, dit naar volle tevredenheid van de DGA (op afstand).

 

ENTER zoekt een krachtige persoonlijkheid die graag naar buiten treedt. Een coachende leidinggevende met een scherp oog voor de ontwikkeling van medewerkers én de organisatie. U beschikt over: 

 

  • Een HBO of WO opleiding, bij voorkeur met een technische achtergrond, bijv. informatica, mechanica, elektronica, natuurkunde of technische bedrijfskunde.
  • Succesvol commercieel track record met P&L verantwoordelijkheid in een detachering, engineering en/ of technische projectmanagementorganisatie is een must. 
  • Ruime ervaring met business development in de high tech industrie.
  • Netwerker, gewend om vanuit inhoud een strategische en innovatieve partnerrol te vervullen en klantrelaties aan te gaan voor de lange termijn. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

ENTER biedt de uitdaging om uw ondernemer- en leiderschapskwaliteiten in een kerngezond MKB bedrijf verder te laten groeien. Een voorbeeldrol waarin u grote impact heeft op het bedrijfsresultaat. Een sterke naamsbekendheid bij grote, aansprekende klanten, opgebouwd door de hoge kwaliteit van dienstverlening en servicegraad. Een nieuw inspirerend hoofdkantoor in Eindhoven met een leuk en gedreven collegiaal team. Een markt met een toenemende vraag naar flexibele dienstverlening. Vakbekwame en gemotiveerde internationale groep van hoog opgeleide engineers. Goede arbeidsvoorwaarden.

 

Bent u ondernemend en verbindend? Solliciteer en reageer met uw CV en motivatie via www.mercuriurval.nl. U vindt de vacature met ref.nr. 4842 of via de zoekterm ‘ENTER’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marike Witteveen of Nico van Hertrooij, consultants bij Mercuri Urval via 040-266 98 00. Zie ook www.enter-group.nl.

 

Over ENTER 
ENTER is een succesvolle dienstverlener en professionele detacheerder, actief in de hightech industrie. Met meer dan 200 technisch hoog opgeleide ingenieurs (BSc, MSc, PhD) van diverse nationaliteiten is ENTER actief in de regio’s Eindhoven en Delft. De focus ligt op de vakgebieden technische software, fysica, mechatronica, elektronica, chemie en test & integratie. In deze vakgebieden voeren de ingenieurs van ENTER, bij klanten, R&D projecten uit die bijdragen aan product- en technologie ontwikkeling. Klanten van ENTER zijn de top 100 bedrijven in de hightech industrie. Zij kennen ENTER vanwege de hoge kwaliteit van dienstverlening en betrouwbare servicegraad. ENTER heeft de ambitie de komende jaren fors te groeien. 

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.