Information Security Officer

 • Een cruciale rol spelen in de beveiliging van de digitale infrastructuur!|Een hybrideaanpak en de steun die je nodig hebt om jezelf te overtreffen!
 • Bedrijfsprofiel

  De klant exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale open infrastructuur. Met hun eigen glasvezelnetwerk en datacenters bieden ze bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud infrastructuur- en connectiviteitsoplossingen. Klanten hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen zij het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten.

  Functiebeschrijving

  In de Information Security Officer rol voer je zowel tactische als strategische werkzaamheden uit.
  Wat zijn de belangrijkste werkzaamheden?

  • Het bijhouden van het information security managementsysteem, het schrijven van beleidstukken.
  • Het maken van (periodieke) rapportages.
  • Het reageren op / coördineren van security incidenten.
  • Het uitvoeren van controles en het begeleiden van (interne) ISO27001 audits.
  • Ook zet je je actief in voor het vergroten van het security en privacy bewustzijn van onze collega's binnen de Groep en voer je projecten uit rondom informatiebeveiliging en cybersecurity.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van ons ISMS en de activiteiten behorende bij de PDCA cyclus t.b.v. het behouden van onze security certificeringen (waaronder ISO27001).
  • Je levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de opzet en uitvoering van ons groep brede Security & Privacy Awareness programma. Daarnaast ben je voorzitter van het virtuele Security Alignment team (CSIRT).

  Kortom: een divers takenpakket met volop ruimte voor eigen inbreng!

  Kandidaat

  Ze zoeken een teamspeler, iemand die samen met de collega's van de Security en Privacy afdeling wil werken aan de veiligheid van de Groep in alle facetten. De maatschappelijke en technologische uitdagingen van nu vragen om een ISO die kan adviseren over security, gekoppeld aan risico. Je bent bekend met best-practice maatregelen op technisch, organisatorische en menselijk gebied. Als professional geloof je in samenwerking en weet je moeiteloos verbinding te leggen tussen jouw expertise, de markt en de interne stakeholders. Jij bedenkt oplossingen die de gorep en de maatschappij in beweging brengen.
  Jij hebt ook:

  • HBO / WO werk- en denkniveau, Bedrijfskunde of Informatica;
  • relevante security en/of privacy certificering (CISM, CISSP, CIPP/E of CIPM);
  • kennis over normen als ISO 27001/27002 en Cloud security frameworks;
  • kennis van privacyregelgeving (AVG);
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring, in de telecom is een pré.

  Compensatiepakket

  Ze bieden jou een plek binnen een bedrijf dat aan de basis staat van innovatie in bedrijven en organisaties. Jij bent samen met de Chief Information Security Officer en Information Security Specialist verantwoordelijk voor de afdeling Security & Privacy binnen de Groep. Samen kijken we naar de snelle ontwikkelingen binnen de markt en de kansen die ze ons bieden, en passen onze veiligheidsstrategie daarop aan.
  Je maakt deel uit van het Security & Privacy team binnen de Groep en rapporteert aan de Group CISO.
  Bij de klant geloven ze dat de kracht van eenieder optelt tot het succes van ons allemaal. Ze zien jouw bijdrage hieraan en hebben verschillende manieren om waardering voor jou te uiten. Ze creëren een sfeer waarin ze onderling verbonden blijven. Want iedereen doet het samen. Daarom hebben ze bijvoorbeeld een bonussysteem zodat iedereen deelt in het succes.
  Om je te helpen het onderste uit de kan te halen, hanteren ze geen 'one size fits all'-concept. In plaats daarvan bieden ze je een hybrideaanpak en de steun die je nodig hebt om jezelf te overtreffen. Dat betekent:

  • Een salaris afgestemd op jouw talent gebaseerd op een 40-urige werkweek, bijdrage ziektekostenverzekering, goed pensioen, een bonus en een 13e maand;
  • Een gezonde work/life balance en hybride werken;
  • Actieve ontwikkeling van je vaardigheden en competenties door middel van verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • 29 vakantiedagen per jaar, op basis van een 40-urenweek, en 8% vakantiegeld.
BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.