Privacy Jurist

 • Een veelzijdige job in een groot Legal team.|Uitdagende privacy functie in een Multinational.
 • Bedrijfsprofiel

  Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 31 landen. In Nederland hebben we meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Het Bedrijf zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij onze klant hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen.

  Functiebeschrijving

  Als jurist draai je mee met alle werkzaamheden binnen het team Privacy, met de DPO / Manager Privacy aan het hoofd. Jij bent één van de adviseurs voor Privacy vraagstukken van de verschillende afdelingen en pakt in samenwerking met de rest van het team Privacy en de Privacy en security coördinatoren van de afdelingen de werkzaamheden op. Je zorgt voor toetsing van de verwerkingen in het verwerkingsregister en voert samen met de afdelingen DPIA's uit in het softwaresysteem van OneTrust. Ook geef jij trainingen en begeleid je e-learning trajecten om te zorgen voor meer bewustwording en kennis van Privacy binnen de organisatie.

  Kandidaat

  Je kan goed meegaan in de hectiek op de afdeling, maar behoudt wel overzicht en laat je niet afschrikken door de vele ad-hoc werkzaamheden die de afdeling passeren. Juridische vraagstukken weet jij op een praktische manier te benaderen en op eenvoudige wijze uit te leggen aan collega's zonder juridische kennis. Door jouw veelzijdigheid, praktische insteek en brede kennis weet men jou te vinden. Je werkt zeer nauwkeurig en bent uitstekend in het stellen van prioriteiten. Jouw gedrevenheid en ambitie uit zich in enthousiasme en gretigheid, jij kan niet wachten om bij ons aan de slag te gaan! Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Jij hebt een WO-opleiding Nederlands Recht afgerond.
  • Jij hebt je eerste werkervaringopgedaan in het bedrijfsleven of in de advocatuur en bent toe aan een tweede stap in je loopbaan.
  • Jij hebt aantoonbare kennis en ervaring met Privacy compliance en voelt je goed in een rol als juridisch adviseur.
  • Jij hebt ervaring met het geven van presentaties.

  Compensatiepakket

  • Een uitdagende en veelzijdige functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.
  • Werken in een klein team met een prettige, informele werksfeer.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen een snelgroeiende organisatie.
BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.