Financieel Adviseur a.i.

 • Mooie interim opdracht als Financieel adviseur, bij een innovatieve organisatie|Voor 24-40 uur, z.sm. startend zonder einddatum
 • Bedrijfsprofiel

  Onze klant is een adviesbureau en helpt kennisinstellingen en bedrijven bij maatschappelijke vraagstukken. Zij doen dat bijvoorbeeld op het gebied van de energietransitie. Zij brengen uitdagingen in kaart bij grootschalige projecten en samenwerkingen.

  Functiebeschrijving

  Deze opdracht bevindt zich op het snijvlak van projectmanagement, finance en wet- en regelgeving. Je begeleidt subsidieaanvragers uit de regio bij juridische en financiële vraagstukken (op het gebied van Europese subsidies). Je hebt een controlerende en adviserende rol.
  De belangrijkste werkzaamheden zijn:
  * Opstellen van voortgangs- en eindrapportages van projecten;
  * Controlewerkzaamheden op ingediende kosten voor projecten (klopt het financieel en conform regelgeving);
  * Behandelen nieuwe aanvragen subsidies. Je bekijkt hier bijvoorbeeld of de begroting van een project aannemelijk is;
  * Controle jaarrekening qua solvabiliteit onderneming;
  * Projectmanagement: projectbezoeken om de voortgang van projecten te controleren, wijzigingsverzoeken behandelen, uitvoeren subsidieregelingen.

  Kandidaat

  De geschikte kandidaat heeft ten eerste affiniteit met maatschappelijke vraagstukken/regionale ontwikkeling. Daarbij heeft hij of zij:

  • Ervaring met financial control;
  • Ervaring met projectmanagement;
  • Een hands-on mentaliteit: je deinst niet terug voor administratieve werkzaamheden;
  • Kennis van (Europese) wet- en regelgeving omtrent subsidies is een grote pre;
  • Kennis van Excel;
  • Affiniteit met maatschappelijke vraagstukken/regionale ontwikkeling.

  Compensatiepakket

  Je komt te werken in een omgeving waar je een bijdrage kan leveren aan de realisatie van uiteenlopende innovatieve projecten. Je zorgt ervoor dat klanten in Zuid Nederland daadwerkelijk hun innovatie kunnen realiseren!
  Het betreft een opdracht voor minimaal 24 en maximaal 40 uur in de week. Er kan z.s.m. gestart worden en bij wederzijdse tevredenheid is er een langdurige samenwerking mogelijk.
  Hybride werken is mogelijk. Het tarief is in overleg.

BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.