Financial Controller

 • SanoRice is de grootste private labelproducent ter wereld binnen dit segment|Je komt te werken op het hoofdkantoor
 • Bedrijfsprofiel

  SanoRice is de grootste private labelproducent van gepofte rijst-, maïs en meergranenwafels ter wereld. In de moderne fabriek in Veenendaal wordt jaarlijks een grote verscheidenheid aan hoogwaardige rijstproducten geproduceerd. Ook andere grondstoffen zoals maïs, spelt, boekweit, haver en quinoa worden verwerkt in verschillende koeken. Circa 80% van de door SanoRice geproduceerde wafels wordt (onder private label) geëxporteerd.

  SanoRice is een Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst. 30 jaar geleden is SanoRice opgericht en inmiddels hebben zij vestigingen in Nederland, Italië, België en sinds kort in Polen. In Veenendaal zit zowel het hoofdkantoor van SanoRice Nederland, als van SanoRice Holding.

  Functiebeschrijving

  Als Financieel Controller ben jij operationeel verantwoordelijk voor het voorbereiden, inzichtelijk maken en structuur aanbrengen in de financiële gegevens. Je komt te werken in het Finance team bestaande uit 3 personen en bent de schakel tussen de financiële administratie en de Finance manager.

  Je ziet uitdaging in het meedenken in bepaalde zaken en bent proactief in het oppakken van het werk. Je helpt de financiële informatievoorziening naar een hoger plan te tillen. Met jouw financiële achtergrond (en ervaring) werk je samen om met de betrokken afdelingen om de kwaliteit van de aan de rapportages te bewaken en te verbeteren. Tevens vind je het niet erg om de financiële administratie soms te ondersteunen waar nodig.

  * Verzorgen maandafsluiting
  * Voorbereiden jaarafsluiting
  * Afstemmen balansrekeningen
  * Opstellen budgetten
  * Analyse financiële resultaten
  * Opstellen managementrapportages
  * Beheer artikeladministratie

  Kandidaat

  * Je hebt een afgeronde HBO opleiding (in een financiële richting)
  * Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  * Hands-on persoonlijkheid met proactieve houding
  * Ervaring met Navision en Qlickview/Power-BI is een pre
  * Goede beheersing van de Nederlandse taal.

  Compensatiepakket

  * Een bruto maandsalaris tot ongeveer 5000,- op basis van 36 uur
  * De standplaats van deze functie is Veenendaal. Hybride werken is mogelijk, twee dagen in de week
  * 36-urige werkweek
  * 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  * Pensioenregeling waarbij 2/3e door de werkgever wordt vergoed (CAO Zoetwaren)

BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.