HR Manager

 • Ambitieuze productie organisatie in o.a. coatings, kitten en lijmen|zoekt ervaren HR Manager om HR naar een volgend niveau te brengen
 • Company

  Werken bij Diffutherm biedt jou de kans om samen met een fijn en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en groei van Diffutherm. Je werkt in een open, familiaire Brabantse sfeer met veel ruimte voor groei en bloei. Als professional maak je het verschil en heb je impact op het totale resultaat van Diffutherm. We kennen zeer korte lijntjes met veel ruimte voor een eigen inbreng en waar een hands-on, pragmatische cultuur leeft. Uiteraard bieden we hierbij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een pensioenregeling en een zeer royale verlofregeling.

  Role

  • Je ondersteunt en adviseert het management bij ontwikkelingen en veranderingen binnen de organisatie.
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Change management
  • Verzuim
  • Duurzame inzetbaarheid

  Candidate

  Je bent een energieke persoonlijkheid met een frisse helikopterview. Je bent analytisch sterk en hebt een pragmatische instelling. Je beweegt je gemakkelijk tussen de verschillende lagen van de organisatie en vindt het leuk om zelfstandig het HR beleid van Diffutherm verder vorm te geven. Je beschikt daarbij over lef, humor en relativeringsvermogen. Daarnaast heb je een afgeronde, relevante opleiding op tenminste HBO niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een allround HR functie in een MKB organisatie, bij voorkeur in een productie omgeving. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).

  Deal

  Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.