Business Controller

 • de linking pin tussen de business en de finance organisatie|je sluit aan bij een van de grootste TIC bedrijven ter wereld
 • Bedrijfsprofiel

  Kiwa CMR, onderdeel van een van 's werelds grootste TIC-bedrijven, biedt diensten aan in de food, feed & farm-sector, gericht op kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Het bedrijf levert audits, certificeringen, inspecties en meer, en ondersteunt ook andere organisaties binnen de sector.

  Functiebeschrijving

  In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen van budgetten en forecasts, het analyseren van bedrijfsprestaties, en het voorstellen van verbeteringen. Je fungeert als schakel tussen de business en de finance organisatie, voert financiële analyses uit en zorgt voor de juiste managementinformatie en dashboards.

  Kandidaat

  De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde hbo-/wo-opleiding in bijvoorbeeld accountancy, bedrijfskunde of bedrijfseconomie, minimaal 2 jaar ervaring als business controller, of heeft ervaring als assistent controller bij een groot accountancy kantoor. Een sterke financiële achtergrond en beheersing van zowel de Nederlandse (must-have) als de Engelse taal zijn essentieel.

  Compensatiepakket

  Kiwa CMR biedt een inspirerende werkomgeving binnen een ambitieus, betrokken en deskundig finance team. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een persoonlijk opleidingsbudget en begeleiding op de werkvloer. Daarnaast biedt Kiwa:

BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.