Strategisch Financieel Adviseur

 • Je bent een stevige sparringpartner voor de directie|Je ondersteunt de teammanagers door financieel advies te bieden
 • Bedrijfsprofiel

  De gemeente Zeist kenmerkt zich door een informele werksfeer met korte lijnen en een dynamische omgeving. Met ongeveer 400 collega's werken we samen aan het welzijn van circa 67.000 inwoners. De organisatie is gebaseerd op de kernwaarden 'vertrouwen, kracht en nabijheid'. Zij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en waarderen jouw bijdrage aan de gemeenschap, ongeacht je achtergrond of levensstijl.

  Functiebeschrijving

  Als Strategisch Financieel Adviseur bij de Gemeente Zeist ben je een expert op het gebied van financiën. In deze rol ben je gekoppeld aan één of meerdere teams waarvoor je als strategische partner functioneert. Je bent een stevige sparringpartner voor de directie, het college van B&W en de wethouder Financiën.

  Je ondersteunt de teammanagers door financieel advies te bieden over een breed scala aan onderwerpen. Jouw taken omvatten het begeleiden van de Planning & Control-processen, het bewaken van financiële afspraken, het doorvoeren van correcties, en het opstellen van begrotingswijzigingen.

  Je speelt een actieve rol bij het initiëren van nieuwe voorstellen en levert hierover financieel advies. Tevens draag je bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van financiële producten en diensten, waarbij je steeds zoekt naar de balans tussen mogelijkheden en regelgeving. Jouw kracht ligt niet alleen in het werken met cijfers, maar ook in het vertellen van het verhaal achter de cijfers om zo heldere analyses te presenteren.

  Kandidaat

  • Je bezit minimaal HBO werk- en denkniveau, met een financiële opleiding als achtergrond.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen overheidsfinanciën, en kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) is een pre.
  • Je bent gedreven om je expertise in te zetten voor maatschappelijk relevante projecten en bent analytisch en sociaal zeer vaardig.
  • Je bent politiek sensitief, communicatief sterk, en werkt nauwkeurig.
  • Je bent een teamspeler die graag initiatieven neemt en meedenkt over verbeteringen in kwaliteit en efficiëntie.

  Compensatiepakket

  • Een competitief salaris tot maximaal €5.997,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 11 CAO Gemeenten), afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget van 17,05% van het salaris.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden binnen de Zeist Academie.
BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.