Manager Mens & Organisatie (M&O)

Leeuwendaal zoekt voor InteraktContour een manager Mens & Organisatie (M&O).
De organisatie
InteraktContour is er voor mensen die hun leven (opnieuw) vormgeven rekening houdend met de gevolgen van hersenletsel na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk, neurodegeneratieve ziekten of een hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.
InteraktContour is een succesvolle zorgaanbieder en is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. De organisatie richt zich op haar (circa) 4.000 cliënten (en hun naasten) en beschikt over 31 woonlocaties, 41 dagbestedingslocaties en 9 behandellocaties in Midden- en Oost-Nederland. Er werken ruim 1.600 medewerkers verspreid over vijf provincies. InteraktContour is financieel gezond en de jaaromzet is circa 104 miljoen.
De professionals van InteraktContour streven samen met hun cliënten, naasten en netwerk naar een zo waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Het motto van InteraktContour is: er is altijd iets mogelijk.
Profiel
Bij InteraktContour past een ervaren manager M&O met een inhoudelijk, strategisch en veranderkundig profiel. Je bent een HR-strateeg en hebt de nodige ervaring in organisatieontwikkeling, - inrichting en verandertrajecten.
De juiste kandidaat voelt zich thuis in professionele, gedreven en cliëntgerichte organisatie. Sociaal en communicatief sterk. Je weet wat het betekent om een omvangrijke, divers samengestelde afdeling M&O aan te sturen. Je bent een inhoudelijke sparringpartners en weet als manager te schakelen tussen afstand en nabijheid. Je hebt visie op het vakgebied M&O, werkt vanuit heldere kaders, structuren, weet te delegeren en houdt de afgesproken richting en koers. Je geeft situationeel leiding aan teams en stimuleert een werkomgeving waar samenwerking, onderlinge verbinding en van elkaar leren centraal staan. Als manager M&O combineer je een oprechte mensgerichte houding met een bedrijfsmatige blik op het vakgebied en de organisatie. Je hebt implementatiekracht, zit bevlogen in je werk, bent benaderbaar en durft waar nodig knopen door te hakken. Je hebt een frisse blik op innovatieve ontwikkelingen in HR-gebied en haalt energie uit organisatie-/mensontwikkeling en professionalisering van dienstverlening.
Verder voldoen kandidaten aan de volgende profieleisen:
* Academisch werk- en denkniveau in combinatie met meerjarige ervaring in een stevige HR-management- of directiepositie, minimaal affiniteit met de zorg.
* Ruime ervaring op strategisch en tactisch niveau met veranderprocessen, organisatieontwikkeling en - inrichting.
* Bekend met of doorgrondt snel de dynamiek en complexiteit van de langdurige zorg en het werken in een perifere organisatie.
* Hart voor het vakgebied M&O, generalist in HR met kennis van/ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, leren en ontwikkelen, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarkt.
* Bekend met technologische en innovatieve ontwikkelingen op het vakgebied M&O.
1.1 Belangrijkste competenties
* Strategische visie
* Verbindend vermogen
* Delegerend vermogen
* Innovatief en mens-/ontwikkelingsgericht
* Organisatiesensitiviteit
* Resultaatgerichtheid
* Besluitvaardig
* Innovatief
Wat biedt InteraktContour?
* Werken bij een specialistische zorgaanbieder met een gezonde ambitie en de ruimte om daaraan bij te dragen.
* Mooie strategische positie waarin je vanuit M&O echt kunt bijdragen aan de toekomstige ontwikkeling van organisatie en professionals.
* Een gedreven en informele bedrijfscultuur.
* Een werkomgeving waarin veel waarde wordt gehecht aan persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen.
* De functie is ingeschaald op het niveau van FWG 75 conform de CAO Gehandicaptenzorg. Een 36-urige werkweek en een eindejaarsuitkering maken daar deel van uit.
* Aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd.
* Standplaats Nunspeet.
Informatie
BRON: JOBPORTAAL
Vacatures die Experteer via een geselecteerde partner gevonden heeft.
Via de bedrijfswebsite solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.