HVAC Veldservicetechnicus - Datacenter

 • We are recruiting for a global provider of critical infrastructure technologies|Attractive salary, Cutting-edge technologies, Hyperscale Data Centers
 • Bedrijfsprofiel

  Onze klant is een wereldwijde aanbieder van kritische infrastructuurtechnologieën en -diensten, gespecialiseerd in oplossingen voor datacenters, communicatienetwerken en industriële faciliteiten. Met een focus op betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid levert Vertiv innovatieve oplossingen op het gebied van stroomvoorziening, thermisch beheer en IT-infrastructuur om continue operaties voor zijn klanten wereldwijd te garanderen.

  Functiebeschrijving

  Als HVAC Field Service Engineer speel je een cruciale rol in het waarborgen van de optimale prestaties en betrouwbaarheid van koelsystemen. Je missie omvat een reeks verantwoordelijkheden die gericht zijn op het leveren van eersteklas service en het overtreffen van de verwachtingen van de klant.

  Systeeminstallatie en -onderhoud staan centraal in je takenpakket. Je zult toezicht houden op de installatie, het onderhoud en de reparatie van koelsystemen, waarbij je zorgt voor naleving van alle operationele en veiligheidsnormen.

  Technisch Leiderschap is een ander belangrijk aspect van je rol. Door je expertise in koelsystemen fungeer je als een betrouwbare bron voor het oplossen van problemen, het optimaliseren van prestaties en het waarborgen van de betrouwbaarheid van onze installaties. Je vermogen om kritisch te denken en effectief problemen op te lossen zal essentieel zijn bij het aanpakken van uitdagingen.

  Klantinteractie is waar je echt uitblinkt. Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten zal een hoeksteen van je rol zijn, terwijl je technische ondersteuning biedt en ervoor zorgt dat aan hun behoeften wordt voldaan met professionaliteit en expertise.

  Documentatie en Rapportage zijn essentieel voor transparantie en verantwoordelijkheid. Je beheert service documentatie nauwgezet en levert gedetailleerde rapporten over de status van het werk en de prestaties van systemen, zodat belanghebbenden op de hoogte blijven van elke stap in het proces.

  Kandidaat

  Wat Jouw Succes Zal Bepalen as Industrial Refrigeration Engineer

  Opleiding en Certificeringen: Diploma Werktuigbouwkunde of een gerelateerde technische kwalificatie. Idealiter heb je certificeringen in het omgaan met koudemiddelen, inclusief CO2 of ammoniak.

  Ervaring: Uitgebreide ervaring in commerciële koeling, vloeistofkoeling of HVAC-systemen, met name binnen zware industrieën. Aantoonbare vaardigheid in het beheren van complexe koelprojecten.

  Vaardigheden: Hoge vaardigheid in het gebruik van pc's, inclusief Microsoft Office en webgebaseerde applicaties. Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

  Taalvaardigheden: Vloeiend in het Nederlands is zeer wenselijk om effectief te communiceren met alle belanghebbenden.

  Andere Vereisten: Geldig rijbewijs en bereidheid om indien nodig binnen de regio te reizen.

  Compensatiepakket

  Interessant bonus- en voordelenpakket

BRON: HEADHUNTER
Vacatures die door een headhunter bij Experteer geplaatst zijn.
Aanmelden en solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.