Strategisch beleidsadviseur Jeugd - Gemeente Smallingerland

Wij zoeken een Strategisch Beleidsadviseur Jeugd voor de gemeente Smallingerland De functie Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die deel wil uitmaken van onze veranderbeweging in Smallingerland. Als lid van het team Sociaal Geregeld ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van beleid en ont...
BRON: JOBPORTAAL
Vacatures die Experteer via een geselecteerde partner gevonden heeft.
Via de bedrijfswebsite solliciteren

De Experteer salarisbenchmark toont de door Experteer geschatte martkwaarde voor de betreffende positie. Het gaat hier expliciet niet om een door de recruiter aangegeven salaris, maar om een schatting die uitsluitend op martkgegevens gebaseerd is.

Voor de door Experteer geschatte benchmark zijn zowel interne gegevens geanalyseerd, als ook een verscheidenheid aan externe informatie. De Experteer salarisbenchmark kan tot 15% boven of onder het daadwerkelijke salaris liggen. In uitzonderlijke gevallen zijn ook grotere afwijkingen mogelijk.

De Recruiter Benchmark geeft een indicatie van het te verwachten inkomen. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald door factoren als relevante werkervaring en expertise van de persoon in kwestie.