Asesores y Gestores

Met Experteer kunnen de wervings- en selectieprocessen snel, dynamisch en effectief verlopen, met een hoge mate van tevredenheid bij de klant.

Asesores y Gestores International Recruitment Group

Nu kosteloos aanmelden

Case Study Experteer

Klant:
Asesores y Gestores International Recruitment Group
Product:
Premium Database

Asesores y Gestores is een Spaans werving- en selectiebureau dat zich richt op het topmanagement, gekwalificeerde technici en andere functies in middenmanagement binnen de industriële- energie-sector. Het bedrijf heeft vele jaren ervaring en heeft in die tijd vele profielen geïdentificeerd en gerecruteerd, waarbij zij een hoge tevredenheid heeft weten te bereiken onder haar klanten en werkzoekende kandidaten.

De door Asesores y Gestores aangeboden diensten omvatten nationale en internationale werving en selectie, zowel individueel als collectief, evaluatie van kandidaten, direct search, outplacement en Human Resources en Business Consultancy, evenals andere diensten op het gebied van corporate communicatie.

In juni 2009 startte Asesores y Gestores met het gebruik van Experteer, het professionele platform van hooggekwalificeerde kandidaten in Europa. Sindsdien heeft zij 130 vacatures geplaatst en 2.452 reacties van professionals ontvangen. De hoge tevredenheid in deze periode komt voort uit het zoeken van functies op business development en middenmanagement niveau.

Asesores y Gestores vertrouwt op Experteer om de meest geschikte kandidaten te vinden

Als voorbeeld noemen zij het gesloten selectieproces voor de functie Director of Operations and Maintenance, welke met succes is afgerond dankzij Experteer. Het betrof een technische functie met een zeer gedetailleerd profiel van een kandidaat met uitgebreide professionele en internationale ervaring. De functie kon niet intern door de klant worden vervuld, zodat zij het proces hebben uitbesteed en aan Asesores y Gestores de zoektocht naar de geschikte kandidaat hebben toevertrouwd.

De laatste 3 kandidaten werden gevonden via Experteer

De vacature werd op 21 september 2010 op Experteer geplaatst. Van de 468 kandidaten die de vacature hebben bekeken, hebben 46 gesolliciteerd. Nadat er een selectie van de meest gekwalificeerde personen was gemaakt uit alle sollicitaties die zijn binnengekomen via verschillende advertentiemethoden, heeft Asesores y Gestores 3 profielen aan haar klant voorgelegd. Deze 3 profielen waren alle afkomstig van Experteer. Vervolgens heeft de klant een overeenkomst gesloten met de eindkandidaat, waarmee het selectieproces binnen drie maanden met succes is afgerond. Asesores y Gestores heeft een hoge mate van tevredenheid bereikt bij haar klant dankzij Experteer, door het identificeren van een kandidaat met een internationaal profiel die voldeed aan de vereisten van de vacature.

Nu kosteloos proberen