Experteer Analytics

Hét analyse-instrument voor de efficiënte direct search van topkandidaten.

Wat is Experteer Analytics?

Experteer Analytics is een op onderzoeksresultaten gebaseerd analyse-instrument, met behulp waarvan u markttrends in executive recruiting kunt ontdekken. De directe link met de kandidatendatabase van Experteer maakt uw zoekopdracht naar topkandidaten voor uw open posities daarbij nóg doeltreffender.

 • Anticipeer op veranderingen in carrièregedrag

  Gedetailleerde analyses van marktontwikkelingen en kandidatengedrag bieden u gegevens over veranderingen in carrièregedrag van topkandidaten.

 • Uw bedrijf in direct vergelijk

  Analyseer seizoensinvloeden en veranderingen in het gedrag van de kandidaat in direct zakelijk of industrieel vergelijk. Kom meer te weten over de verschillen met en tussen uw concurrenten en vergelijk uw bedrijf met het branchegemiddelde.

 • Vind kandidaten die bereid zijn van baan te wisselen

  Identificeer actief, latent en passief zoekende kandidaten uit bepaalde branches naar carrièreniveau en functie en benader ze discreet en persoonlijk via de Experteer kandidatendatabase.

 • Vergelijk de veranderingsbereidheid van kandidaten

  Vergelijk het aandeel actief zoekende kandidaten in verschillende branches, bedrijven en standplaatsen en vind doelgericht passende kandidaten voor uw openstaande posities.